Comenzi si Livrari

Realizăm comenzi între luni și vineri. Comenzile vor fi procesate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la comanda. Timpul de livrare este de 7-15 de zile lucratoare. Vă rugăm să rețineți că nu procesam comenzi la sfârșit de săptămână. 
Asigurați-vă că toate informațiile despre livrare sunt corecte. Dacă există informații incorecte și / sau lipsă, este posibil să vi se solicite să ne contactati pentru a actualiza informațiile de livrare, ceea ce poate cauza întârzieri în livrarea comenzii. Neprecizarea informatiilor corecte pentru livrare ( strada, numar strada/bloc/casa, etaj, numar apartament, judet, cod postal ), unei adrese de email sau a unui numar de telefon corect si functional va duce la anularea comenzii. Întârzierile pot apărea și ca urmare a vămuirii.
Comanda dvs. va fi livrată de un curier local pentru care va trebui sa dati un numar de telefon valid si funcional. 
Vă rugăm să completați adresa dvs. cu toate detaliile, în caz contrar pachetul pe care îl trimiteți dvs. va fi returnat la noi. 

Cum Comand?
Sa faci cumparaturi la Beairis este foarte simplu. Urmareste pasii de mai jos:

1. Alege categoria dorita (Femei, Barbati, Copii, etc.) si tipul de produs dorit (Haine, Genti/Posete, etc.).

2. Vizualizeaza produsul care te intereseaza si fa click pe poze pentru a putea vedea fiecare detaliu. Tot pe pagina produsului vei putea vedea tabelul cu marimi , culorile disponibile, detalii despre materiale si pretul aferent.

3. Dupa ce ai ales culoare si marimea potrivita, adauga produsul dorit in cos. De aici, poti continua cumparaturile sau te poti indrepta catre procesul de finalizare al comenzii (checkout).

4. Alege o metoda de livrare

5. Alege metoda de plata

6. Confirma comanda

La scurt timp dupa finalizarea comenzii, vei primi un email de confirmare. Va rugam sa verificati si folderul Spam. Mentionam ca factura fiscala, daca este necesara fizic se va trimite in colet cerand acest lucru in prealabil prin email catre eurbuy.ro@gmail.com prin adresa asociata comenzii. Factura fiscala electronica poate fi oricand solicitata prin cerere la eurbuy.ro@gmail.com prin cerere de pe adresa de email asociata comenzii. 


Cand revin produsele ce nu se afla pe stoc?
Daca un produs nu este pe stoc, incercam sa luam legatura cu furnizorul pentru a remedia aceasta problema. Daca produsul nu mai poate fi adus, el va fi eliminat de pe site.

Voi primi acelasi produs ca cel din poze?
Da, exceptand produsele realizate manual, unde pot aparea mici diferente la produsul final.

Cum ma pot asigura ca am plasat comanda?
Dupa plasarea comenzii, daca ati introdus corect adresa de email, veti primi o confirmare. Daca nu primiti acest email, va rugam sa contactati departamentul de servicii clienti la adresaeurbuy.ro@gmail.com

Pot sa scot produse din cos?
Da. Poti sterge orice produs adaugat in cos, atat timp cat nu ai finalizat comanda.

Pot sa anulez comanda?
Da. Poti anula comanda, atat timp cat statusul acesteia permite acest lucru (inainte de a fi trimisa catre dumneavoastra). Pentru a anula o comanda, va rugam sa ne contactati la adresa eurbuy.ro@gmail.com

Ce fac daca am primit un produs defect?
Beairis vinde numai produse aflate intr-o conditie perfecta. In cazurile rare, unde se constata o problema cu produsul primit, va rugam sa ne contactati la adresa eurbuy.ro@gmail.com

Ce fac daca am primit un produs gresit?
Daca din greseala ati primit un produs pe care nu l-ati comandat, va rugam sa ne contactati la adresa eurbuy.ro@gmail.com pentru solutionarea problemei.

Ce metode de plata sunt disponibile?
In acest moment, oferim urmatoarele metode de plata:Plata la Livrare (COD) prin curierul local DPD.

Unde se pot face livrarile?
Comenzile se trimit la adresa ceruta de dumneavoastra (acasa sau la serviciu).

Cat timp dureaza pana vine comanda?
Comenzile sunt livrate in termen de 10 - 20 de zile lucratoare.Timpul de procesare al comenziilor este de 2 zile. 

Care este costul transportului?
Taxa de expediere pentru numerar la livrare este de 23 de lei.